No Negative Oy positiivisessa valossa I valokuvaus ja kuvajournalismi. Olen Kimmo Penttinen, helsinkiläinen ammattivalokuvaaja ja kuvajournalisti. Minulla on monipuolinen kokemus lehtikuvaajana sekä Suomessa että ulkomailla. Hoidan uutiset, urheilun, henkilökuvauksen, miljöö-, kone-, tapahtuma- ja tuotekuvaukset. Olen toiminut uutiskuvaajana kansainvälisissä konflikteissa ja uutistapahtumissa sekä valtiovierailuilla. Teen myös monikameravideotuotantoja.

Lähtökohtana on aina kuvien, videoiden ja graafisen suunnittelun laadukas, ammattitaitoinen, nopea ja takuuvarma toimittaminen asiakkaalle. Käytössäni on huippuluokan Nikon-kamerakalusto ja monipuoliset objektiivit. Oma täysin varusteltu studio sijaitsee Helsingissä Katajanokalla ja studiokuvaukset hoituvat myös asiakkaan tiloissa.
oikeassa valossa, tilaajan palveluksessa. Ota yhteyttä, katsotaan kuinka voin auttaa.

Asiakkaitani ovat valokuvia, videoita ja grafiikkaa tarvitsevat:
Yritykset
Yhteisöt
Tapahtumat
Aikakauslehtien ja sanomalehtien toimitukset
Uutistoimistot, mainostoimistot ja viestintätoimistot
Kiinteistönvälittäjät
Sisustussuunnittelijat
Teollisuus
Elokuva-ala
Verkkosivujen toteuttajat ja julkaisijat
Yksityishenkilöt

Olen ollut yrittäjä ja freelancer No Negative Oy:ssä vuodesta 2015, sitä ennen työskentelin mm. Aamulehdessä. Kuvajournalismin erikoistumisopinnot olen suorittanut Lahden Muotoiluinstituutissa.

Toimeksiantoja hoidan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin nuorekkaalla otteella, yli 30 vuoden kokemuksella. Ammattitaitooni luottaa mm. Helsingin Sanomat.

Ota yhteyttä, katsotaan kuinka voin auttaa. Nähdään yhdessä asiat parhaassa valossa.