No negative Oy i ett positivt ljus / fotografering och fotojournalism.

Jag är Kimmo Penttinen, professionell fotograf och fotojournalist i Helsingfors. Jag har mångsidig erfarenhet som tidningsfotograf både i Finland och utomlands. Jag tar hand om nyheter, idrott, evenemang och personporträtt, samt miljö-, maskin-, och produktfotografering. Jag har bevakat internationella konflikter, nyhetshändelser och statsbesök. Jag sköter även multikameravideoproduktioner.

Min utgångspunkt är alltid att leverera bilder, videor och grafisk planering till mina kunder professionellt och snabbt, med säkerheten garanterad. Till min hjälp har jag Nikon-kamerautrustning av högsta klass samt mångsidiga objektiv. Jag har en egen fullt utrustad studio på Skatudden i Helsingfors, men fotoprojekt av studioklass kan också genomföras i kundens egna utrymmen.
Mina kunder är alla som behöver fotografier, videor och grafik:

företag
föreningar, samfund, organisationer
evenemang
redaktioner på tidskrifter och dagstidningar
nyhetsbyråer, reklambyråer, informationsbyråer
fastighetsmäklare
inredningsarkitekter
industrier
filmprojekt
utgivare och formgivare av webbsidor
privatpersoner

Jag har verkat som företagare och frilansare på No Negative Oy sedan år 2015. Tidigare arbetade jag bland annat på dagstidningen Aamulehti i Tammerfors. Som bildjournalist har jag specialiserat mig via studier vid Lahti Institute of Design.

Jag åtar mig uppdrag såväl i Finland som utomlands och genomför dem med ungdomlig iver och över 30 års erfarenhet. Dagstidningen Helsingin Sanomat hör till dem som litar på min yrkeskunnighet.
Ta kontakt, så ser vi hur jag kan hjälpa till. Låt oss betrakta saker och ting tillsammans – i deras bästa ljus.